Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امروز سه شنبه وزارت علوم، در حکم انتصاب خلج امیرحسینی آمده است: ضروری است برنامه‌ریزی کارشناسی و دانش‌بنیان در راستای تحقق اهداف اسناد فرادستی از جمله نقشه جامع علمی کشور، سند دانشگاه اسلامی، بیانیه گام دوم، برنامه‌های راهبردی گروه، دانشکده و دانشگاه، دیپلماسی و مرجعیت علمی، آموزش و پژوهش تیمی، گروهی و هدفمند، گسترش فرهنگ جهاد علمی، فناوری و نوآوری، تولید ثروت از دانش، تقویت دین‌باوری، اخلاق‌مداری، شاگردپروری و تربیت نسل‌های عالم‌تر، عاقل‌تر و داناتر از گذشته صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زلفی گل خطاب به رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی عنوان کرده است که از وی انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیه انقلابی و راهبردهای اساسی دولت مردمی، و مشارکت همکاران آن مرکز، ضمن اصلاح ساختارها و بهینه سازی فرایندها و به کارگیری روش‌های نوین، اقدامات اساسی در راستای جذب اعضای هیئت علمی متخصص، متعهد و انقلابی و تامین منابع انسانی نخبه و کارآمد در دانشگاه‌ها به عنوان «کارخانه انسان‌سازی و مبداء همه تحولات»، به عمل آورد.

محمد خلج امیرحسینی عضو هیات علمی و استاد تمام دانشگاه علم و صنعت ایران است که مدرک کارشناسی را سال (۱۳۷۱)، کارشناسی ارشد را سال (۱۳۷۴) و دکترا را سال (۱۳۷۷) در رشته مهندسی برق از دانشگاه علم و صنعت ایران اخذ کرد.

وی در زمینه‌های؛ مدارهای پسیو مایکرویو، آنتن‌های مایکرویو و انتشار امواج رادیویی تحقیقاتی را انجام داده است. از تجارب آموزشی امیرحسینی نیز به کار در موضوعات میدان‌ها و امواج، مدارهای مایکرویو وRF و فیلتر و سنتز اشاره کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای جداگانه از زحمات دکتر رضوان‌طلب رئیس سابق مرکز جذب اعضای هیات علمی در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمدعلی زلفی گل عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمدعلی زلفی گل عضو هیات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمدعلی زلفی گل عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت هیات علمی جذب اعضای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۴۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند

وزیر علوم گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین باشد و به اقتدار ملی منجر شود و اخبار این تولیدات علمی زمانی به خوبی منتقل می‌شود که رسانه‌های بومی و دانشجویی به آن بپردازند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمدعلی زلفی‌گل همزمان با برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 13 که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند، بنابراین نشریات دانشجویی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وی افزود: رونق نشریات دانشجویی در سال های اخیر و توجه آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی ماست.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست و این درحالی است که دانشگاه ها به دلیل داشتن مجموعه های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

زلفی‌گل گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال های اخیر در دانشگاه ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی منجر شود.

وی عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی، می‌توان جهش نوینی در تولید آثار رسانه ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن منتشر کرد .

 وزیر علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی انجام می‌شود که رسانه و نشریات با ظرفیت بومی به آن بپردازند.

وی گفت: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود