Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، برخی از اساتید دانشگاه‌ها در تماس با خبرگزاری مهر نسبت به عدم صدور حکمشان توسط دانشگاه ها به دلیل عدم صدور کد استخدامی انتقاد کردند و خواستار اعلام زمان اختصاص کد استخدامی و تعیین و تکلیف وضعیت خود شدند.

یکی از این اساتید عنوان کرد: در فراخوان جذب بهمن ۹۷ وزارت علوم شرکت کردیم و حدود یکسال درگیر مصاحبه بودیم، قرار بود در تیرماه سال ۹۸ نتیجه به ما اعلام شود که با تاخیر در بهمن ۹۸ اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر نکته ای که وجود دارد این است که اگرچه مرکز جذب وزارت علوم کار ما را در بهمن ۹۸ تایید کرده است، ولی دانشگاه ها حکم  را صادر نکرده و عنوان می کنند باید کد استخدامی برای شما صادر شود که دانشگاه بتواند پیرو آن کد، حکم را صادر کند. اکنون حدود 4ماه است که در انتظار این حکم هستیم، تماس ما با وزارت علوم نیز بی نتیجه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: نکته دوم این است که تکلیف حقوق ما در این چند ماهی که کار کرده ایم چه می شود، برخی عنوان می کنند که از تاریخ صدور کد حقوق پرداخت می شود برخی نیز می گویند حقوق مدت زمان کار شده یکجا پرداخت خواهد، درصورتی که حقوق ما  از زمان صدور کد استخدامی پرداخت شود، تکلیف چند ماه کار ما چه می شود؟

محمدرضا رضوان طلب در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به سئوال این اساتید گفت: مسئله ردیف استخدام در صلاحیت ها و ماموریت های معاونت اداری مالی وزارت متبوع و مرکز نظارت و ارزیابی است.

وی ادامه داد: ولی با این حال تا حدی که من اطلاع دارم تمامی ردیف‌های استخدام از سازمان امور استخدامی اخذ شده موافقت کلی گرفته شده عملیات اجرایی برای فعال سازی کدها در حال انجام است و انجام خواهد شد.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: طبیعتاً بدون داشتن ردیف استخدام برای کارگزینی صدور حکم ممکن نیست همانگونه که بدون دریافت تایید مرکز جذب این احکام فاقد اعتبار قانونی است.

وی افزود: بعد از آنکه تاییدیه هیئت مرکزی جذب اخذ شد و ردیف استخدام هم که معمولاً بر حسب آن داده می‌شود در اختیار دانشگاه قرار گرفت زمان شروع رسمی کار و پرداخت حقوق  بسته به مقدورات دانشگاه است اما برحسب تجربه های گذشته حداکثر ترم بعد از تایید هیئت مرکزی حکم پیمانی اعضا  صادر می شود.

کد خبر 4915720 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری اساتید دانشگاه ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مجازی دانشگاه تهران دانشگاه های علوم پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشجویان سازمان سنجش منصور غلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها دانشگاه های ایران آزمون دستیاری کد استخدامی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد

حسن کی‌پور، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره ساماندهی رشته های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

وی با بیان اینکه تمام رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته ها راه اندازری کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای برای راه اندازی رشته های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیات علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته ای را که تقاضا می کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای با همه امکانات تلاش بی وقفه ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیات علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیات علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این اساتید را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه های دیگر که داوطلب می شوند تامین کند چون مشکل استخدام ندارند و می توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیات علمی نیز هستیم.

کد خبر 6100085

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد