Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا رضوان‌طلب رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در طی اعتراض برخی از نمایندگان مجلس به حقوق پایین اساتید حق التدریسی و جذب آنان به عنوان هیأت علمی گفت: در آیین نامه جذب اعضای هیأت علمی سایر مقررات مربوط به سازماندهی کادر علمی و عضویت‌های آنان، هیچ مفهومی تحت عنوان اساتید حق التدریس وجود ندارد، اما مرکز جذب ساماندهی همکارانی را که با عنوان مدعو به صورت حق التدریس به کادر آموزشی کمک می‌کنند در قالب ایجاد یک سامانه نظام مدرسی در دستور کار وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای سال ۹۸ قرار داده تا در صورت تامین هزینه آن به نیروی هیأت علمی تبدیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او ادامه داد: بدون شک نمی‌توان ضرورت وجود اعضای حق التدریس را در کنار اعضای هیأت علمی انکار نمود. ترکیب متفاوت واحد‌ها در هر ترم، نوسان تعداد دانشجویان و شرایط مالی دانشگاه این ضرورت را ایجاب می‌نماید که وجود نظام آموزش عالی بدون وجود همکاران حق التدریسی متصور نیست.

رضوان طلب افزود: مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم زمینه ساز جذب اساتید حق التدریس در دانشگاه‌های غیر دولتی است و سهمیه سالیانه آن‌ها به عدد خاصی محدود نمی‌شود و به صورت یک جریان عادی همواره در حال جریان است.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی اظهار کرد: ساز و کار عضویت هیأت علمی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعریف شده که فقط از طریق فراخوان و رقابت این کار ممکن بوده و راه آن به سوی همه افراد واجد شرایط باز است. به طوری که همه می‌توانند در رقابت‌ها شرکت و برای کسب رتبه برتر بکوشند.

او ادامه داد: جذب اعضای هیأت علمی که اینک بیش از یکصد هزار نفر از واجدین مدارک دکتری برای دسترسی به کرسی‌ها آن در حال رقابت هستند بر اساس شایسته گزینی و انتخاب برترین صورت می‌گیرد.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی در پایان افزود: سوابق تدریس یکی از آیتم‌های کسب امتیاز برای کسب موفقیت و احراز رتبه برتر برای رقابت است.

انتهای پیام/   جذب اعضای هیأت علمی براساس شایسته گزینی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۶۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد

مصاحبه خبرنگار ایسکانیوز استانی با حسن محمدی عضو هیئت علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد ارومیه در سالروز گرامیداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم.

حسن محمدی دارای مدرک دکترای تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه از سال ۱۳۹۴ تا کنون و مدیر گروه معارف اسلامی از تاثیرات یک استاد در جامعه اینگونه سخن گفت: یک استاد موفق باید بتواند در دانشجوی خود و در جامعه تاثیر مثبتی ایجاد کند و ما این تاثیر مثبت را عملا در جامعه بتوانیم مشاهده کنیم، هم در اخلاق و هم در رفتار دانشجو تغییر ایجاد کند. به نظر من استاد در جامعه باید الگو باشد و دیگران از او سرمشق بگیرند و اگر این جایگاه را داشته باشد آن جامعه میتواند به جامعه ای موفق تبدیل شود که استاد در آن در جایگاه واقعی خود قرار گرفته.


وی درباره معیار های یک استاد خوب گفت: یکی از معیارهای یک استاد خوب در وهله اول اخلاق اوست و تا زمانی که استاد ما یک استاد اخلاق مدار نباشد و مهربانی و عطوفت را در درس خود نگنجاند تاثیری بر دانشجو نخواهد گذاشت، پس اولین معیار برای یک استاد از نظر بنده اخلاق استاد و منش و روش برخورد وی است و دومین معیار استاد علم اوست که باید دارای علم به روز نافع و موثر برای دانشجویان باشد، ینی علمی به دانشجویان ارائه دهد که به درد زندگی امروزی آن ها بخورد و بتوانند مشکلی از مشکلات آنها را حل بکنند و این ها اساسی ترین معیار ها برای یک استاد است.

وی درباره انتظاراتش از دانشگاه گفت: در اخر من درخواستم از دانشگاه ازاد جایگاه استاد هست هم از نظر اجتماعی هم از نظر اقتصادی و اینکه نظم و انظباط در دانشگاه حاکم باشد و هر چیزی سر جای خودش باشد.


محمدی در پایان گفت: ما اساتید انتظار خیلی زیادی از دانشجویان نداریم، اینکه دانشجویان ما ارزش و جایگاه استاد را حفظ کنند، هم در برخورد و اخلاق و منش و هم اینکه علمی که از استاد می‌آموزند را بتوانند در زندگی خود به کار بگیرند و موفق شوند انتظارات ما براورده می‌شود و من احساس میکنم که مقام و جایگاه یک معلم نسبت به زمان های گذشته پایین‌تر آمده و همینکه انتظار داریم جامعه ارزش و جایگاه استاد و معلم را حفظ کند و معلمین در بالاترین درجه جامعه قرار بگیرند.

خبرنگار : ثنا عسگری انتهای خبر/ کد خبر: 1229142

دیگر خبرها

  • «بزرگداشت مریم میرزاخانی» برگزار می‌شود
  • ۱۶۷ اثر به جشنواره جهادگران علم و فناوری بسیج ارسال شد
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم تا مردم ذی‌نفع نهایی باشند
  • برگزاری جلسه تودیع و معارفه اعضای هیأت مدیره ایران ایر
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند