Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت اعلام کرد: با هماهنگی ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران و مطابق ماده ۱ تأمین اعضای هیات علمی برای موسسات آموزشی و پژوهشی مقرر شد برای دانشگاههای کم برخوردار و مستقر در استانهای مرزی از سال آینده سهمیه جذب سرباز هیات علمی افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید علی حسینی رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی با اعلام این خبر افزود: با توجه به سهمیه سرباز هیات علمی که در سالهای گذشته داشتیم، این تعداد نفرات کفاف ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در سراسر کشور را نمی داد؛ لذا با اطلاع کامل از نیاز نیروهای مسلح به کادر درمانی مقرر شد از رشته هایی مثل دکتری تخصصی داروسازی یا رشته های تخصصی علوم پایه که کاربرد کمتری در نیروهای مسلح دارند در دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور به صورت سرباز هیات علمی استفاده بیشتری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسینی هدف از این کار را تقویت دانشگاههای کم برخوردار که امکان جذب هیات علمی را به طور معمول ندارند عنوان کرد و اظهار داشت: دانشگاههای علوم پزشکی سیرجان، فسا، سبزوار، بیرجند، لارستان، آبادان، تربت حیدریه ، اسفراین ، بوشهر، جیرفت و زاهدان از جمله دانشگاههایی هستند که امیدواریم با افزایش تخصیص ظرفیت سرباز هیات علمی بتوانیم نیازهای آنها را تا حدی پوشش دهیم.

وی افزود: اعضای هیات علمی سرباز از زمان شروع آموزش نظامی آنها مکلف به خدمت ۴۸ ماه دوره ضرورت و تعهدات مرتبط با این قانون مستند و از آنجا که افراد معرفی شده حداقل تا ۴ سال مشمول انجام خدمت در آن دانشگاه خواهند بود لذا فرصت مغتنمی است تا از این طریق نیازهای فوری دانشگاههای علوم پزشکی تامین شود.

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت در ادامه از تشکیل کمیته رفاهی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت با دستور معاون آموزشی وزارت متبوع خبرداد و تصریح کرد: در جلسه اخیر این کمیته امضای تفاهم نامه با دفاتر گردشگری و سیاحتی جهت تسهیل سفرهای سیاحتی ، علمی و آموزشی اعضای هیات علمی در دستور کار قرار گرفت و بر افزایش وام مسکن ویژه اعضای هیات علمی تاکید شد.

دکتر حسینی در این خصوص اظهار داشت: باپی‌گیری‌های وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و با تائید شورای پول و اعتبار وام مسکن اعضای هیات علمی به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد که بخشنامه مربوط به آن از طرف بانک مرکزی به بانک های عامل سراسر کشور ابلاغ شده و هم اکنون در سامانه مرکز امور هیات علمی قابل رویت است.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، وی در پایان با اشاره به اینکه توجه به رفاه اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی و خانواده های آنها از اولویت های این مرکز است خاطرنشان کرد: مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت آمادگی دارد تا ازتجربیات دانشگاههای علوم پزشکی کشور در زمینه خدمات رفاهی بهره مند شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشجويان علوم پزشكي وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۸۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، ابوالفضل باقری فرد، از تدبیر وزارت بهداشت برای جذب دستیاران در رشته های مورد نیاز کشور خبر داد و گفت: در آزمون های سال گذشته در برخی از رشته های تخصصی همچون طب اورژانس، بیهوشی و طب اطفال داوطلبین کمتری تمایل به حضور داشتند و بعضا صندلی این رشته ها خالی بود. در سال گذشته، تمهیداتی انجام شد که تا حدودی این ظرفیت ها پر شوند.

بیشتر بخوانید: رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری/ حقوق دستیاران اعلام شد

وی افزود: امسال با تصویب آیین نامه بورس بر اساس اعلام نیاز دانشگاه ها در چند رشته تخصصی که مورد نیاز کشور هستند سهمیه بورس خواهیم داشت. این سهمیه علاوه بر سهمیه آزاد به صورت بورس اعلام خواهد شد تا در مناطق محروم و در رشته هایی که متقاضی کمتری دارند، بتوانیم دستیار جذب کنیم.

باقری فرد، سپس به جزییات بورس اشاره کرد و گفت: مبلغ بورس به گونه ای است تا برای دستیاران خصوصا آنهایی که به صورت بومی جذب می شوند، ایجاد انگیزه کند. به عبارت دیگر دستیاران بورس، حداقل یک حقوق پزشک عمومی را نیز علاوه بر حقوق دستیاری دریافت خواهند کرد.

وی تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امیدواریم که با تغییراتی که در برنامه دستیاری ایجاد کردیم (افزایش دستمزد دستیاران و کاهش شیفت های کاری) باعث شود که امسال تعداد بیشتری از دستیاران را پذیرش کنیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تاکید کرد: در رشته های مورد نیاز در دانشگاه های خاص و در مناطق محروم علاوه بر اینکه دستیاران به صورت معمول پذیرش می شوند به صورت بورسیه نیز پذیرش خواهند شد تا هزینه بهتری نسبت به سایر دستیاران دریافت کنند و به نوعی بورسیه دانشگاه ها در استان ها خواهند شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229860 برچسب‌ها دانشجویان علوم پزشکی

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند